2016年10月8日 星期六

納米點陣式射頻療程特別之處是?

CLEAN SKINCARE 小知識 - 納米點陣式射頻療程特別之處是?

續上篇分享的『甚麼是射頻療程?』講到CLEAN SKINCARE既納米點陣式射頻療程有別於一般射頻療程,療程可以修復凹凸洞,暗瘡疤痕,妊娠紋,眼袋等,但復原速度比一般創傷性治療快,基本上療程後的第二日已可化妝,唔洗再成面紅當當幾日?

因為納米點陣式射頻療程既特別之處係機頭上有160支超幼細既針,每支都能平均地輸出高達62mj既能量,不用刺傷皮膚既情況下就確保能均勻地將能量(熱能)滲透皮膚深度達500微米,相比一般射頻能量滲透得更深更平均地刺激纖維母細胞,促進新膠原蛋白合成,從而將凹陷既皮膚(如凹凸洞或皺紋)承托起來,改善不同既皮膚問題.

而每一次將機頭移開時,射頻能量所產生既熱能足以將微孔凝結,令皮膚創傷減到最低,所以皮膚唔會有出血情況和冇明顯傷口.

另外CLEAN既納米點陣式射頻仲可以調節唔同能量既密度來配合唔同既皮膚問題,使療程達致最佳既效果.

納米點陣式射頻醫學儀器已獲得美國FDA 和歐盟CE認證,現時全球已有過百位醫生在使用納米點陣式射頻治療:可以改善皮膚凹凸洞,毛孔粗大,妊娠紋,皮膚鬆弛,痤瘡疤痕,皺紋,眼袋,色斑,細紋,肌膚紋理等等,而療程效果獲得非常好的評價!

如果大家想了解自己既皮膚狀況或想知道更多有關納米點陣式射頻療程,歡迎用以下方式聯絡我們預約做一次免費既專業皮膚分析哦,另外我地中心亦為第一次光臨既顧客提供一次30% off既納米點陣式射頻療程試做,可在旁邊既連結了解更多和登記哦:www.cleanskincare.com.hk/zh/rf.html 
免責聲明:以上所載的資料只供參考用途,均不能作為替代執業西醫的建議.在採取任何行動之前,你必須與有適當資格的執業醫療人仕諮詢.